معمولا پیتزاهایی که می خوریم, پهن هستند. اما ایتالیایی ها یک روش دیگر هم برای درست کردن پیتزا دارند که نتیجه اش خیلی خوشمزه است؛ امتحان کنید!
مواد لازم برای 4 نفر
خمیر نان پیتزا – به اندازه دو پیتزا
آرد سفید – برای پاشیدن روی پیتزاها
روغن زیتون – 2 قاشق غذاخوری و مقداری بیشتر برای سرخ کردن
پیاز قرمز – یک عدد
سیر – یک حبه
کنسرو گوجه فرنگی – 400 گرم
زیتون سیاه – 55 گرم
پنیر موتزارلا – 200 گرم
پونه کوهی – یک قاشق غذاخوری
1- اول از همه فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن را در ماهیتابه داغ کنید و پیاز و سیر خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند. بعد گوجه را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید و در نهایت زیتون سیاه خرد شده را اضافه کنید.
2- خمیری که دارید را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را پهن کنید تا دایره ای به قطر 20 سانتی متر به دست بیاید.
3- حال مواد ماهیتابه را به 4 قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را روی نصف یکی از خمیرها مالیده, پنیر و پونه کوهی خرد شده را هم اضافه کنید. به لبه ها کمی آب بزنید و خمیر را روی مواد کشیده و لبه ها را بچسبانید.
4- روی سینی فر روغن زده و آن چه درست کرده اید را روی سینی ها بگذارید و کمی آرد رویشان بپاشید. فقط مانده که آنها را 15 دقیقه در فر گرم بگذارید تا طلایی و ترد شوند. قبل از خوردن پیتزا یکی دو دقیقه صبر کنید تا خنک شود. بعد نوش جان کنید!