بعضی تا وقتی به خوردن غذا ادامه می دهند که گوشت را داخل آن ببینند. بعضی دیگر هم باید طعم گوشت را حتی در انواع سوپ و آش بچشند تا غذا برایشان رسمیت داشته باشد! بنابراین این خوراک ویژه افرادی است که عاشق گوشت هستند.
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
روغن – 2 قاشق غذاخوری
ران گوساله – یک کیلوگرم (یک تکه درسته)
پیاز – یک عدد بزرگ
هویج – 2 عدد
ساقه کرفس – 2 عدد
برگ بو – 2 برگ
چوب دارچین – یک تکه
عصاره ران گوساله – 400 میلی لیتر
نمک و فلفل – به میزان لازم
1- روغن را در یک ظرف بزرگ داغ کنید و ران گوساله را همان طور تکه ای در آن بگذارید تا بپزد؛ در حدی که همه اطراف آن قهوه ای رنگ شود. بعد آن را از طرف درآورده و کناری بگذارید.
2- پیاز, هویج و ساقه کرفس را خرد کرده, در روغن بریزید. گوشت را مجددا به ظرف برگردانده و روی سبزیجات بگذارید. برگ بو, چوب دارچین, عصاره ران گوساله و نمک و فلفل را اضافه کنید.
3- زیر شعله را کم کنید و بگذارید مواد آرام بجوشند. طی دو ساعت گاهی به آرامی گوشت را جابه جا کنید. اما حواس تان باشد از هم جدا نشود.
4- گوشت را از ظرف بیرون آورده و بقیه مواد را بگذارید آن قدر با حرارت بالا بپزد تا غلیظ شود. بعد گوشت را ورقه ورقه کرده و سس آماده را روی آن بریزید.