نسل موزیک

خوراک گوشت معطر (غذای ایتالیایی)

بعضی تا وقتی به خوردن غذا ادامه می دهند که گوشت را داخل آن ببینند. بعضی دیگر هم باید طعم گوشت را حتی در انواع سوپ و آش بچشند تا غذا برایشان رسمیت داشته باشد! بنابراین این خوراک ویژه افرادی است که عاشق گوشت هستند.

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
روغن – 2 قاشق غذاخوری
ران گوساله – یک کیلوگرم (یک تکه درسته)
پیاز – یک عدد بزرگ
هویج – 2 عدد
ساقه کرفس – 2 عدد
برگ بو – 2 برگ
چوب دارچین – یک تکه
عصاره ران گوساله – 400 میلی لیتر
نمک و فلفل – به میزان لازم
1- روغن را در یک ظرف بزرگ داغ کنید و ران گوساله را همان طور تکه ای در آن بگذارید تا بپزد؛ در حدی که همه اطراف آن قهوه ای رنگ شود. بعد آن را از طرف درآورده و کناری بگذارید.
2- پیاز, هویج و ساقه کرفس را خرد کرده, در روغن بریزید. گوشت را مجددا به ظرف برگردانده و روی سبزیجات بگذارید. برگ بو, چوب دارچین, عصاره ران گوساله و نمک و فلفل را اضافه کنید.
3- زیر شعله را کم کنید و بگذارید مواد آرام بجوشند. طی دو ساعت گاهی به آرامی گوشت را جابه جا کنید. اما حواس تان باشد از هم جدا نشود.
4- گوشت را از ظرف بیرون آورده و بقیه مواد را بگذارید آن قدر با حرارت بالا بپزد تا غلیظ شود. بعد گوشت را ورقه ورقه کرده و سس آماده را روی آن بریزید.