بی کلک

آموزش طرز پخت شامی بادمجان

بی کلک - مواد اولیه:

 

بادمجان پنج عدد

 

برنج پخته شده نصف پیمانه

 

پنیر پارمزان نصف پیمانه

 

گوشت چرخ‌کرده 250 گرم

 

تره، مرزه و جعفری ساطوری شده 150 گرم

 

تخم‌مرغ دو عدد

 

پیاز رنده شده یک عدد

 

نمک، فلفل و روغن مایع به میزان لازم

 


طرز تهیه:

 

* بادمجان‌ها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش ریخته، شسته و با پارچه تمیز خشک می‌کنیم.

 

* بادمجان‌ها را از وسط دو نیم کرده و در روغن سرخ می‌نماییم و روی دستمال کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس با گوشت‌کوب، کوبیده و با برنج، گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ‌ها، پیاز، سبزی‌ها، نمک، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

 

* کف دست را چرب کرده از مایه به اندازه دلخواه بر می‌داریم و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

 


نکــته:

 

در صورت دلخواه می‌توان بادمجان کبابی را جایگزین بادمجان سرخ شده کرد.