اگر تا به حال صبحانه کره و مربا و کمی بادام خام خورده باشید, می دانید از چه خوراکی خوشمزه ای صحبت می کنم.حالا تصور کنید این مجموعه خوشمزه را به صورت دسر برایتان آماده کرده باشند و با یک فنجان قهوه نوش جان کنید, آن وقت متوجه می شوید خوردن دسر ایتالیایی چه لذتی دارد.
مواد لازم
آرد سفید – یک چهارم لیوان
کره بدون نمک – سه چهارم فنجان
بادام خام – نصف فنجان
شکر – یک فنجان
زرده تخم مرغ – دو عدد
نمک – نصف قاشق چایخوری
پودر بادام خام – یک قاشق چایخوری
دارچین – نصف قاشق چایخوری
مربای توت فرنگی – دو سوم فنجان
1- ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. سپس ظرف مربع شکلی را انتخاب کرده و داخل آن کمی روغن اسپری کنید.
2- داخل ظرفی, آرد, نمک و دارچین را ریخته و آنها را با هم کاملا مخلوط کنید. این مواد را کاملا هم بزنید تا به صورت پودر یکنواختی درآید.
3- به مدت سه دقیقه به وسیله همزن, شکر, کره و زرده تخم مرغ را کاملا با هم مخلوط کنید به شکلی که کایع کاملا نرمی ایجاد شود.
4- دو سوم از مایه کره و شکر و زرده تخم مرغ را داخل ظرفی مربعی شکل کاملا پهن کنید. سپس یک لایه مربای توت فرنگی را که قبلا با پودر بادام مخلوط کرده بودید, روی تمام سطح مخلوط کره و شکر بریزید و آن را با کاردک صاف کنید.
5- حالا یک سوم از مخلوط باقی مانده کره و شکر را روی مربا بریزید و با کاردک صاف کنید.
6- ظرف مربعی شکل را داخل فر بگذارید. یک ساعت بعد آنها را درآورده و ابتدا با چاقوی تیز آنها را به 24 قسمت تقسیم کنید. روی شیرینی را با بادام خام تزئین کنید. شیرینی ها را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.