خوشمزگي اين سالاد بيشتر به خاطر طعم سير و خيارشور آن است.
موادلازم:
سيب زميني / يک کيلوگرم
تخم مرغ آب پز سفت / 4 عدد
پيازچه / 4 عدد
خيارشور متوسط / 5 عدد
ژامبون / 50 گرم
سس مايونز / نصف فنجان
سير / 2 حبه
آب ليمو / 2 قاشق غذاخوري
جعفري تازه خرد شده تازه / يک چهارم فنجان
نمک و فلفل / به اندازه لازم
طرزتهیه:
خوشمزگي اين سالاد بيشتر به خاطر طعم سير و خيارشور آن است.
سيب زميني ها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت 10-12 دقيقه يا تا زماني که نرم شوند، بپزيد.
سپس آنها را از آب بيرون آورده و بگذاريد آب آنها برود. به مدت 5 دقيقه صبر کنيد تا خنک شوند. بعد سيب زميني ها را خرد کنيد.
تخم مرغ هاي آب پز را پوست گرفته و به صورت حلقه اي خرد کنيد. پيازچه ها را به صورت نازک و خيارشورها و ژامبون را نيز خرد نماييد.
در يک کاسه بزرگ سيب زميني، تخم مرغ، پياز، خيارشور و ژامبون را بريزيد.
در يک کاسه ديگر سس مايونز، سيري که ريز خرد کرده ايد، آب ليمو و جعفري خرد شده را با هم مخلوط کنيد و به اندازه مورد نياز، نمک و فلفل به آن اضافه کنيد.
مخلوط مايونز را به مخلوط سيب زميني اضافه کرده و خوب هم بزنيد.
سالاد سيب زميني آماده است و مي توانيد آن را به عنوان شام سبک ميل کنيد.