بی کلک

توصیه‌هایی به دختر خانم‌ها برای آشنایی و ازدواج در اینترنت

در گذشته ای نه چندان دور, بعضی از دختر خانم ها با عکس داماد پای سفره عقد می نشستند چون داماد خارج از کشور بود.

 

البته تلفنی با هم حرف می زدند تا با هم بیشتر آشنا شوند اما برای آشنایی قبل از ازدواج صحبت تلفنی کافی است؟ امروزه نحوه ارتباطات فرق کرده است. اینترنت امکانات خوبی دارد. می توانید گفت و گوی تصویری داشته باشد یا چت کنید. به گزارش بی کلک اما این روش آشنایی و ارتباط هم می تواند مشکلاتی ایجاد کند و راه خوبی برای شناخت قبل از ازدواج نیست. اگر این روزها موردی برای ازدواج به شما معرفی شده که ساکن ایران نیست یا از راه سایت های اجتماعی با او آشنا شده و به ازدواج با او فکر می کنید, بهتر است کمی محتاط باشید و مشکلات را بهتر بشناسید.

 

 

1- زود دل نبندید
زمان تعیین کنید تا خواستگارتان تکلیف را مشخص کند
گاهی با خواستگارتان تلفنی حرف می زنید و ساعت ها برای چت کردن وقت می گذارید اما روز خواستگاری از هم خوشتان نمی آید و خواستگاری به هم می خورد. پس کلی وقت و انرژی صرف می کنید اما کاخ آرزوهایتان فرو می ریزد.
زمان محدودی را تعیین کنید و اگر طرف قصد خواستگاری ندارد یا می خواهد تنها به چت کردن ادامه دهد, به این ارتباط خاتمه دهید.
2- خیالبافی را کنار بگذارید
بین رویا و واقعیت فرق بگذارید
شبکه های اجتماعی امکان آشنایی و حتی خواستگاری از کسی در یک شهر دیگر را فراهم کرده اند. اسم خواستگار خارج از کشور که می آید, خیلی از دخترها ذوق زده می شوند. با این حال ازدواج با چنین خواستگارانی آن قدرها هم که به نظر می رسد, آسان نیست. به گزارش بی کلک یکی از مشکلات این جور آشنایی ها این است که شما در ایران هستید و از محیطی که قرار است با همسرتان در آنجا زندگی مشترک را شروع کنید, تصور درستی ندارید. در این شرایط ممکن است خیلی زود و بعد از چندبار گفت و گو, عاشق و شیفته طرف شوید. شاید هم در عالم خیال این فرد را با بهترین ویژگی های ممکن تصور کنید, او را در یک خانه خارجی زیبا ببینید, مشکلات را کوچک تصور کنید و بدین ترتیب دلباخته این ساخته رویای ذهن خودتان شوید.
ممکن است واقعیت زندگی در خارج از ایران با رویاهای شما فاصله داشته باشد و از ازدواج و مهاجرت, تازه به موضوع پی ببرید. بنابراین به جای اینکه خیلی زود درباره ازدواج رویا پردازی کنید, کمی واقع بین باشید و شرایط را با هوشیاری و دقت بیشتری بسنجید.
3- تحقیق کنید
بدون شناخت قبلی تصمیم نگیرید
تحقیق درباره فردی که دور از شما زندگی می کند با مشکلاتی همراه است. شاید درآمدش آن طور که ادعا می کند, بالا نباشد, حتی وقتی فردی خارج از کشو است, وقتی درآمدش را به ریال تبدیل می کنید, رقم زیادی می شود اما این پول در مقایسه با هزینه های زندگی در شهرهای گرانقیمت دنیا ناچیز است. بنابراین از راه سایت های اینترنتی و ایرانیان مقیم کشورهای دیگر, درباره هزینه های محل زندگی اطلاعاتی به دست آورید یا با چند فرد دنیا دیده مشورت کنید. بعضی از شهرهای خارجی که مهاجران ایرانی در آنها ساکن می شوند, شهرهایی دور افتاده هستند که به مناطق روستایی شباهت دارند. اگر به زندگی در شهری شلوغ عادت دارید, شاید از سکون زیاد این نوع فضاها خسته می شوید. پس در این باره هم تحقیقات لازم را انجام دهید.
اگر بتوانید فردی را پیدا کنید که در شهر یا کشور محل سکونت خواستگارتان زندگی می کند, اطلاعات بروز و مفیدتری به دست می آورید تا با آگاهی بیشتر و دور از توجه به زرق و برق کشورهای غربی, درباره ازدواج تصمیم درستی بگیرید.
4- خواستگارتان را از نزدیک بشناسید
قبل از هر تصمیمی چندبار ملاقات حضوری داشته باشید
با استفاده از آشنایی های مجازی نمی توانید همسر آینده تان را بشناسید و این احتمال وجود دارد که بعد از ازدواج پشیمان شوید. بنابراین اگر تصمیم شما برای ازدواج جدی است و فرد مورد نظر از شما خواستگاری کرده, قبل از اینکه پای سفره عقد بنشینید, حتما با او ملاقات حضوری داشته باشید.
اگر دوره کوتاهی با خواستگارتان آشنا بوده اید و حالا از ایران رفته, برای نامزدی و ازدواج باید باز هم با هم از نزدیک در ارتباط باشید. از او بخواهید که هر چند وقت یک بار برای چند روز هم که شده به ایران بیاید تا او را ملاقات کنید.
5- موقعیت خودتان را بسنجید
بدانید از زندگی مشترک چه هدفی دارید
در صورتی که به خانواده تان زیادی وابسته هستید, شغل و موقعیت اجتماعی خوبی دارید یا از زندگی در یک شهر یا کشور دیگر هدفی جز ازدواج ندارید, بهتر است فعلا دست نگه دارید.
هدف روشن داشته باشید, بدانید از زندگی چه می خواهید و برای شروع زندگی مشترک در کشوری تازه, به بلوغ فکری و عاطفی رسیده اید.
6- به شناخت خانواده اکتفا نکنید
خواستگارتان را شخصا بشناسید
ممکن است خانواده خواستگارتان خوب باشد اما نمی توانید فکر کنید چون طرف مادرش خوش اخلاق و با فرهنگی دارد, خودش هم حتما این طور است. وقتی فردی سال ها در محیط دیگری زندگی می کند, از آن فرهنگ تاثر می گیرد.
به اجبار خانواده تان یا اصرار خانواده خواستگار ازدواج نکنید و تا قبل از شناخت کافی و رفت و آمدهای بیشتر با خود خواستگار, بله را نگویید.
2 نکته:
به سادگی اعتماد نکنید: چطور می توانید به شخصی که فقط از راه اینترنت و تلفن با او در تماس هستید, به سادگی اعتماد کنید؟ قبل از ازدواج هر دو نفر باید تصویری واقعی از هم داشته باشند اما وقتی از هم دور هستید و فقط با اینترنت ارتباط دارید تصویری خیالی شکل می گیرد. هر فردی می تواند به شما بگوید که آدمی قابل اعتماد است و خیلی دوستتان دارد اما باید خودتان به این «باور» برسید. زمانی می توانید به فردی اعتماد داشته باشید که رفتارش را در عمل دیده باشید. ضمن رفت و آمد با خواستگار و دیدن رفتار و کردار او می توانید در این باره به یقین برسید. زمانی که از هم دور هستید, نمی توانید فقط روی گفته ها حساب کنید.
زمان را از دست ندهید: اگر می بینید فعلا امکان شناخت حضوری نیست یا خواستگارتان شرایط مناسبی ندارد به او بگویید با این وضعیت نمی توانید ادامه دهید. شاید تا چند روز احساس کنید تنها هستید اما موقعیت های واقعی تری پیش روی شماست. وقتی در یک ارتباط مجازی به سر می برید شاید سایر خواستگاران تان را از دست بدهید.
همشهری